Tibetansk Dur Bon Medisin

Tibetansk Dur Bon Medisin er et førbuddhistisk medisinsk system som eksisterte i Tibet før Buddhismens tid. Denne formen for tibetansk Bon medisin er fra Dur Bon tradisjonen. Dur Bon tradisjonen kom opprinnelig fra Sentral Asia og Sibir, spesielt fra øyen Olkhon i Baikalsjøen, og ble gradvis over svært lang tid integrert i den videre tibetanske kulturen og fikk sitt hovedfokus i Amdo-provinsen. Du kan lese mer om Dur Bon i min første bok, The Tibetan Art of Living. Dur Bon medisin består av følgende teknikker:

I over tjue år har jeg arbeidet med hundervis av klienter og pasienter med en lang rekke helseproblemer og tilstander. Systemet hjelper både for mindre problemer og som en tilleggs- eller alternativ behandling i forhold til en allerede eksisterende alvorlig sykdomstilstand. Jeg har behandlet mennesker for en lang rekke helsemessige utfordringer, og har bred erfaring. Skulle jeg møte deg ansikt til ansikt i Norge, vil jeg begynne med en 50 minutters konsultasjon som jeg bruker som grunnlag for å bestemme hva jeg kan gjøre for å hjelpe deg. Mitt mål er å vise deg hva du selv kan gjøre for å bli frisk, og når du er blitt frisk, fortsette å være det og leve et normalt liv.

Hva er helse og velvære?

Dårlig helse eller sykdom er et fravær av balanse i en eller annen form. God helse kan dyrkes og resultere i velvære og fysisk, følelsesmessig og åndelig balanse (uansett din oppfatning av åndelig). Velvære understøtter en sunn og stabil opplevelse av helse. Helse og definisjonen av helse er både universell og dypt personlig. Helse, din helse, er et kart over hvor du er, en fortelling om hvor du er kommet fra og en sterk indikator for hvor du kan gå videre. Dersom du ønsker å få vite mer, vennligst kontakt Renate Hetlevik Andersen i "Konsulter Christopher"-delen på denne nettsiden.